Conectare
Ultimele subiecte
» Survival in The Zone - based on a true storyScris de DarK Dum Mar 21, 2010 6:46 pm
» The Zone
Scris de DarK Joi Mar 18, 2010 4:40 am
» Dorohedoro
Scris de DarK Joi Mar 18, 2010 1:41 am
» Winners of the 4th Seiyu Awards
Scris de DarK Vin Mar 12, 2010 3:56 am
» Kanon Wakeshima
Scris de DarK Mier Mar 10, 2010 3:59 am
Cine este conectat?
În total sunt 2 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 2 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 15, Dum Feb 19, 2023 1:22 am
Mein Art
3 participanți
Baka Anime :: Art :: GFX
Pagina 1 din 1
Mein Art
Cateva chestii recente ...
1.
D-Block , Cell 6 - Room 1336 by ~DarK-Tox1c on deviantART
2.
Failed Experiment by ~DarK-Tox1c on deviantART
3 .
Our Future Ancestors by ~DarK-Tox1c on deviantART
Si cateva semnaturi o.O
*
*
*
*
*
*
*
*
1.
D-Block , Cell 6 - Room 1336 by ~DarK-Tox1c on deviantART
2.
Failed Experiment by ~DarK-Tox1c on deviantART
3 .
Our Future Ancestors by ~DarK-Tox1c on deviantART
Si cateva semnaturi o.O
*
*
*
*
*
*
*
*
DarK- Reichsführer-SS
Data de inscriere : 02/02/2010
Varsta : 34
Localizare : The Wastelands
Re: Mein Art
Mai bine sa nu comentez la primele doua chestiute lol, nu sunt chiar genul meu. La a3a presupun ca ai lucrat destul de mult pentru ca rezultatul e bun. Ayway vroiam sa postez mai mult sa-ti zic ca primele 3 semnaturi sunt awesome. Nu ca mi-ar placea Stalker, dar sunt bine lucrate. Imi plac culorile si felul in care ai aranjat totul prin ele. Chiar se vede ca te-ai perfectionat foarte mult. Ultimele sunt bune si ele, dar cred ca sunt mai vechi pentru ca mi se pare ca le-am mai vazut, so primele 3 ftw XD
Danke danke , ce pot sa zic , omu' cat traieste invata =D
New one :
Radio Paranoia by ~DarK-Tox1c on deviantART
New one :
Radio Paranoia by ~DarK-Tox1c on deviantART
DarK- Reichsführer-SS
DarK- Reichsführer-SS
Nyawn, kawa kawa O.O ! Well la siguri nu am ce comenta( in mare ) pentru ca se vede foarte bine progresul care l-ai facut XD insa cam grau de spus acelasi lucru despre unele poze o.o' desii singura problema care o vad aici e imbinarea culorilor, la prima(bathroom torture), nu stiu daca alea albe din spate sunt pisoare sau nu dar ies in evidenta prin faptul ca sunt mai albe o_o bine acum poate ma insel, seamana si cu niste saci plini de oameni dezmebrati =3 (imi amintesc de Mc Donald's oarecum Z.z)
Next, ze ` radio piccy ^_^ asta chiar e buna, nu am ce comenta.
S-block cell 6 O.o uhm ... hmmm .. o.o ... ^^'''''''' la asta se vad cam aiurea culorile, i mean , arata ca un frankenstein jr tipul xD mana nici nu pare a fi a lui, si nici capul o_o i mean, daca le aduceai la aceleasi tonuri ar fi mers de minune xD plus ca nu se prea imbina cu fundalul (ma refer la personaj) >-< hmm well e ca si cum ai pune o persoana color pe un fundal alb negru xDDDD bleh si nu ma iau neaparat de culoare ci si de fermitate, vreau sa spun incaperea si mai tot e foarte 'grungy' iar tipul pare facut din lapte o_o (if you understand what i mean) xD
Next:Failed experiment . Ettooooo , doar fulgerele alea imi stau pe creierasii mei micuti de animala zburatoare O.O' par prea .. tipatoare o_o dar in rest good good! ^_^
Out future ancestors @_____@ OMG asta e geniala mwahahhaa ^__^
And well in general imi stii parerea, progresul e mare XD (enspecially at sigs --') congratz m-ai intrecut =3 *abia daca mai stie sa faca ceva in ps*
Next, ze ` radio piccy ^_^ asta chiar e buna, nu am ce comenta.
S-block cell 6 O.o uhm ... hmmm .. o.o ... ^^'''''''' la asta se vad cam aiurea culorile, i mean , arata ca un frankenstein jr tipul xD mana nici nu pare a fi a lui, si nici capul o_o i mean, daca le aduceai la aceleasi tonuri ar fi mers de minune xD plus ca nu se prea imbina cu fundalul (ma refer la personaj) >-< hmm well e ca si cum ai pune o persoana color pe un fundal alb negru xDDDD bleh si nu ma iau neaparat de culoare ci si de fermitate, vreau sa spun incaperea si mai tot e foarte 'grungy' iar tipul pare facut din lapte o_o (if you understand what i mean) xD
Next:Failed experiment . Ettooooo , doar fulgerele alea imi stau pe creierasii mei micuti de animala zburatoare O.O' par prea .. tipatoare o_o dar in rest good good! ^_^
Out future ancestors @_____@ OMG asta e geniala mwahahhaa ^__^
And well in general imi stii parerea, progresul e mare XD (enspecially at sigs --') congratz m-ai intrecut =3 *abia daca mai stie sa faca ceva in ps*
Dawl- Shinjin
Data de inscriere : 03/02/2010
Varsta : 30
Localizare : Muffinland ・ω・
Heh , cum ti-am zis si la telefon . Aia pe jos e o femeie , la Bathroom Torture , hence the name o.O
La D-Block , povestea e ceva mai complicata , personajul initial era foarte foarte bright si am redus cat s-a putut din saturatie si lightning ca sa fie mai in tema , in fine , mai are si ceva textura pe el si de aia iti da impresia de Frankenstein [ ceea ce e bine desi nu ma gandeam ca va avea efectu' asta ... MOAR MACABRE PLX =D ]
Failed Experiment , meh , abia terminasem Our Future Ancestors si eram obsedat de fulgerele alea <3 XD
Sper ca te-am lamurit ce si cum and thanks for the constructive critique :]
La D-Block , povestea e ceva mai complicata , personajul initial era foarte foarte bright si am redus cat s-a putut din saturatie si lightning ca sa fie mai in tema , in fine , mai are si ceva textura pe el si de aia iti da impresia de Frankenstein [ ceea ce e bine desi nu ma gandeam ca va avea efectu' asta ... MOAR MACABRE PLX =D ]
Failed Experiment , meh , abia terminasem Our Future Ancestors si eram obsedat de fulgerele alea <3 XD
Sper ca te-am lamurit ce si cum and thanks for the constructive critique :]
DarK- Reichsführer-SS
DarK- Reichsführer-SS
Sunt singurel ... bing-bang ... printre copaci ... bing-bang ...
Biomechanical Remnant by ~DarK-Tox1c on deviantART
Biomechanical Remnant by ~DarK-Tox1c on deviantART
DarK- Reichsführer-SS
Baka Anime :: Art :: GFX
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum