Conectare
Ultimele subiecte
» Survival in The Zone - based on a true storyScris de DarK Dum Mar 21, 2010 6:46 pm
» The Zone
Scris de DarK Joi Mar 18, 2010 4:40 am
» Dorohedoro
Scris de DarK Joi Mar 18, 2010 1:41 am
» Winners of the 4th Seiyu Awards
Scris de DarK Vin Mar 12, 2010 3:56 am
» Kanon Wakeshima
Scris de DarK Mier Mar 10, 2010 3:59 am
Cine este conectat?
În total sunt 1 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 1 Vizitator Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 15, Dum Feb 19, 2023 1:22 am
Ello buddy-buddy~
3 participanți
Pagina 1 din 1
Ello buddy-buddy~
Hi hi everybody ^^
Ce as putea sa spun am aterizat pe aici fara sa vreau si am zis why not give it a try XD
Ma numesc...de fapt fiecare imi spune cum are chef asa ca numele meu
real nu prea are importanta.Si ca sa nu va plictisec o sa-mi fac o mica
descriere:sunt o fire deschisa,imi place sa dau o mana de ajutor,ma
prostesc prin photoshop,critic tot ce prind(iar critica mea e destul de ahem..dura,pe scurt spun absolut tot ce gandesc XD ),de multe ori sunt
sarcastica(this is not a joke,so don't make me mad) si citesc in prostie.Oh si mai nou am devenit obsedata de
jocurile online,rpg.Doar ca ma plictisesc repede si le las balta o.o Ce
m-am jucat pana acum a fost La Tale,Shin Megami Tensei Imagine,Perfect
World International,Fiesta,Dragon Sky si inca cateva dar habar n-am cum
le zicea (*has a short memory sometimes*) Animeuri
preferate:Nana,Death Note,Kyou Kara Maou,Princess princess,Makai Senki
Disgaea,DNAngel,Black cat,Full metal panic,Slayers,Happy lesson,Code
geass,Loveless,Gravitation,Naruto,Ginban Kaleidoscope, Lista
de mangauri preferate nu stau sa o insir acum pentru ca mi-ar lua
destul timp,tot ce pot spune ca imi plac foarte mult lucrarile lui
Shinjo Mayu,in special Love celeb *hugs Gin* *kawaiii* *stares at him* In materie de muzica ascult j-rock si cam tot ce prind pe la tv si radio. Obsesii:ciocolata neagra,caramelele,fluffy stuff,Lelouch din Code Geass,Gin din Love Celeb,aliens,chestiile ciudate. Questions? *.*
Ce as putea sa spun am aterizat pe aici fara sa vreau si am zis why not give it a try XD
Ma numesc...de fapt fiecare imi spune cum are chef asa ca numele meu
real nu prea are importanta.Si ca sa nu va plictisec o sa-mi fac o mica
descriere:sunt o fire deschisa,imi place sa dau o mana de ajutor,ma
prostesc prin photoshop,critic tot ce prind(iar critica mea e destul de ahem..dura,pe scurt spun absolut tot ce gandesc XD ),de multe ori sunt
sarcastica(this is not a joke,so don't make me mad) si citesc in prostie.Oh si mai nou am devenit obsedata de
jocurile online,rpg.Doar ca ma plictisesc repede si le las balta o.o Ce
m-am jucat pana acum a fost La Tale,Shin Megami Tensei Imagine,Perfect
World International,Fiesta,Dragon Sky si inca cateva dar habar n-am cum
le zicea (*has a short memory sometimes*) Animeuri
preferate:Nana,Death Note,Kyou Kara Maou,Princess princess,Makai Senki
Disgaea,DNAngel,Black cat,Full metal panic,Slayers,Happy lesson,Code
geass,Loveless,Gravitation,Naruto,Ginban Kaleidoscope, Lista
de mangauri preferate nu stau sa o insir acum pentru ca mi-ar lua
destul timp,tot ce pot spune ca imi plac foarte mult lucrarile lui
Shinjo Mayu,in special Love celeb *hugs Gin* *kawaiii* *stares at him* In materie de muzica ascult j-rock si cam tot ce prind pe la tv si radio. Obsesii:ciocolata neagra,caramelele,fluffy stuff,Lelouch din Code Geass,Gin din Love Celeb,aliens,chestiile ciudate. Questions? *.*
Psyhee- Shinjin
Data de inscriere : 07/03/2010
Varsta : 123
Localizare : hells rose garden~
Re: Ello buddy-buddy~
Waaa , nice to see a new mea... I mean member ^^
Pai , ce pot sa zic , bine ai venit , acomodeaza-te repede , have fun posting and stuff like that . Intrebari nu am , ai acoperit tot cu descrierea :]
P.S. : I like your sig , Lulu huh ? XD
Pai , ce pot sa zic , bine ai venit , acomodeaza-te repede , have fun posting and stuff like that . Intrebari nu am , ai acoperit tot cu descrierea :]
P.S. : I like your sig , Lulu huh ? XD
DarK- Reichsführer-SS
Data de inscriere : 02/02/2010
Varsta : 34
Localizare : The Wastelands
Tnx for za welcome DarK si da,mean for evar and evar XP .
Si sa spunem ca Lulu imi spun prietenii mei cei mai buni.Uneori am impresia ca striga dupa un caine mic si ciufului o.o In special pe strada,ei o iau la stanga,eu la dreapta si normal eu merg in directia gresita si se aude un strigat in cor :"Luluuuu,pe aici" In momentul acela vezi oamenii cum se intorc si se uita dupa cel care raspunde la "Lulu".Too bad it's just meh!
Si sa spunem ca Lulu imi spun prietenii mei cei mai buni.Uneori am impresia ca striga dupa un caine mic si ciufului o.o In special pe strada,ei o iau la stanga,eu la dreapta si normal eu merg in directia gresita si se aude un strigat in cor :"Luluuuu,pe aici" In momentul acela vezi oamenii cum se intorc si se uita dupa cel care raspunde la "Lulu".Too bad it's just meh!
Psyhee- Shinjin
Meh , nu de alta , dar mai avem o Lulu aici :P
She's the owner XD
Anyway , like I said above , enjoy your stay =D
She's the owner XD
Anyway , like I said above , enjoy your stay =D
DarK- Reichsführer-SS
Data de inscriere : 02/02/2010
Varsta : 34
Localizare : The Wastelands
Bine ai venit. Hajimemashite Lulu, watashi wa Lulu desu. *lol*
Si la mine se uita lumea ciudat cand ma striga Lulu, dar incep sa se obisnuiasca, la facultate majoritatea imi zic Lulu. Oricum nu e la fel de ciudat ca atunci cand strigi pe cineva blonda si ea e bruneta *lol*
Si la mine se uita lumea ciudat cand ma striga Lulu, dar incep sa se obisnuiasca, la facultate majoritatea imi zic Lulu. Oricum nu e la fel de ciudat ca atunci cand strigi pe cineva blonda si ea e bruneta *lol*
Weei,another Lulu o.o Ar trebui sa facem un fan-club si toti sa ne numim Lulu =)) *power to the Lulus* o.o Cat despre blonde si brunete,colega mea de banca era blonda printr-a noua,acum este satena si totusi noi o numim blonda creata inca XD
Si ma bucur sa fiu pe aici ^^
Si ma bucur sa fiu pe aici ^^
Psyhee- Shinjin
Si eu ma bucur sa am un nou membru pe forum, si daca ai nevoie de ceva just ask.
Lista de download e mica deocamdata dar daca vrei un anumit anime/manga/drama... poti sa ne zici si il uploadam.
Lista de download e mica deocamdata dar daca vrei un anumit anime/manga/drama... poti sa ne zici si il uploadam.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum