Conectare
Ultimele subiecte
» Survival in The Zone - based on a true storyScris de DarK Dum Mar 21, 2010 6:46 pm
» The Zone
Scris de DarK Joi Mar 18, 2010 4:40 am
» Dorohedoro
Scris de DarK Joi Mar 18, 2010 1:41 am
» Winners of the 4th Seiyu Awards
Scris de DarK Vin Mar 12, 2010 3:56 am
» Kanon Wakeshima
Scris de DarK Mier Mar 10, 2010 3:59 am
Cine este conectat?
În total sunt 1 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 1 Vizitator Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 15, Dum Feb 19, 2023 1:22 am
Intrebare/Raspuns
2 participanți
Baka Anime :: Diverse :: Games
Pagina 1 din 1
Intrebare/Raspuns
Jocul este destul de simplu,un user pune o intrebare,urmatorul raspunde la intrebarea pusa si la randul sau pune o alta intrebare pentru cel ce va urma.
Ce va rog,este sa postati niste raspunsuri cat mai consistente indiferent de cat de stupida este intrebarea.Pe scurt,argumentati ceea ce scrieti. XD
So I'm starting:
Q:Ce ai face daca ai avea puteri telekinetice?
Ce va rog,este sa postati niste raspunsuri cat mai consistente indiferent de cat de stupida este intrebarea.Pe scurt,argumentati ceea ce scrieti. XD
So I'm starting:
Q:Ce ai face daca ai avea puteri telekinetice?
Psyhee- Shinjin
Data de inscriere : 07/03/2010
Varsta : 123
Localizare : hells rose garden~
Re: Intrebare/Raspuns
A : daca as avea puteri telekinetice pe care le pot controla oricand doresc , as domina lumea , logic nu ? As da jos toata dictatura curenta si as instaura un nou regim bazat pe egalitate intre clasele sociale , indiferent de statut . A.k.a. no more rich > poor . Asta in prima faza , apoi as da afara din tara toti tiganii iar refuzul de plecare se va solda cu impuscati >:] [ bine , ca sa nu fiu rau le las termen de evacuare a tarii o saptamana , dupa la vanatoare XD ] si , multe altele . Dar in principal , as face din tara asta de "tomberon" una in care chiar se va merita sa traiesti *proud-of-self*
Q : care este parerea ta despre religie , in general ?
Q : care este parerea ta despre religie , in general ?
DarK- Reichsführer-SS
Data de inscriere : 02/02/2010
Varsta : 34
Localizare : The Wastelands
Re: Intrebare/Raspuns
A:Nu ma intereseaza.Se fac mult prea multe discriminari pe baza religiei.Si daca e de o religie diferita ce?Nu e om?!Sincera sa fiu nici eu nu stiu prea bine in ce/cine sa cred.Da,presupun ca exista o divinitate dar nu cred ca o intereseaza chiar atat de mult viitorul nostru.Dar mi se pare amuzant ca toti dau vina pe divinitati pentru orice lucru rau care se intampla.Oh realy,now,chiar a vrut cineva sa se intample aia.Ti-ai imaginat vreodata ca pur si simplu asa a fost sa fie si nu e neaparat cineva de vina?!Anyway,sa nu deviez prea mult,ca devin rautacioasa XD.Cred ca intr-o anumita masura religia este importanta.Si uneori in functie de religia pe care o are cineva iti poti da seama ce fel de persoana este.Dar asta nu inseaman ca trebuie sa arunci cu rosii pentru ca gandeste altfel decat tine.
Cat despre mine,putin imi pasa ca un om se inchina unei omizi atata timp cat acel om este un am de cuvant.
Q:Care este cel mai groaznic cosmar al tau? o.o
Cat despre mine,putin imi pasa ca un om se inchina unei omizi atata timp cat acel om este un am de cuvant.
Q:Care este cel mai groaznic cosmar al tau? o.o
Psyhee- Shinjin
Data de inscriere : 07/03/2010
Varsta : 123
Localizare : hells rose garden~
Baka Anime :: Diverse :: Games
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum