Conectare
Ultimele subiecte
» Survival in The Zone - based on a true storyScris de DarK Dum Mar 21, 2010 6:46 pm
» The Zone
Scris de DarK Joi Mar 18, 2010 4:40 am
» Dorohedoro
Scris de DarK Joi Mar 18, 2010 1:41 am
» Winners of the 4th Seiyu Awards
Scris de DarK Vin Mar 12, 2010 3:56 am
» Kanon Wakeshima
Scris de DarK Mier Mar 10, 2010 3:59 am
Cine este conectat?
În total sunt 5 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 5 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 15, Dum Feb 19, 2023 1:22 am
Hey
3 participanți
Pagina 1 din 1
Hey
Deci am ajuns si eu pe aici. Deci ma cheama Shin si deci am 16 ani. Deci folosesc prea mult deci din cauza ca deci ma plictisesc.
*Revenind la normal*.
Cum ziceam, imi puteti spune Shin si am 16 ani. Sunt aici mai mult din motive de plictiseala decat altceva si imi e prea lene sa-mi fac o descriere dar meh o sa incerc. Sunt fana j-rock, si anime/manga. Nu stau sa enumar toate trupele sau anime-urile sau mai stiu eu ce care imi plac pentru ca sunt destul de multe. De obicei folosesc sarcasmul prea des. Ma plictisesc foarte repede si in mare parte din cauza ca imi e prea lene sa caut cate ceva de facut.
Nu prea stiu ce altceva sa mai zic *headdesk*. Daca aveti intrebari puteti intreba linistiti pentru ca nu musc (decat putin =D). Bye bye :3
*Revenind la normal*.
Cum ziceam, imi puteti spune Shin si am 16 ani. Sunt aici mai mult din motive de plictiseala decat altceva si imi e prea lene sa-mi fac o descriere dar meh o sa incerc. Sunt fana j-rock, si anime/manga. Nu stau sa enumar toate trupele sau anime-urile sau mai stiu eu ce care imi plac pentru ca sunt destul de multe. De obicei folosesc sarcasmul prea des. Ma plictisesc foarte repede si in mare parte din cauza ca imi e prea lene sa caut cate ceva de facut.
Nu prea stiu ce altceva sa mai zic *headdesk*. Daca aveti intrebari puteti intreba linistiti pentru ca nu musc (decat putin =D). Bye bye :3
Re: Hey
Waaa , welcome aboard Shinu xD
Sper sa te simti bine pe aici , make new friends [ cand o sa corup mai multa lume sa se inscrie u.u ] and stuff like that . Intrebari nu am pentru ca te stiu de multa vreme ^^
Happy posting and cya around =P
Sper sa te simti bine pe aici , make new friends [ cand o sa corup mai multa lume sa se inscrie u.u ] and stuff like that . Intrebari nu am pentru ca te stiu de multa vreme ^^
Happy posting and cya around =P
DarK- Reichsführer-SS
Data de inscriere : 02/02/2010
Varsta : 34
Localizare : The Wastelands
Cu placere , dar nu ma ciufulii
Si , o sa corup multa lume cu ajutorul disciplinei naziste u.u *goes back to the blueprint of the master corruption plan* >:]
Si , o sa corup multa lume cu ajutorul disciplinei naziste u.u *goes back to the blueprint of the master corruption plan* >:]
DarK- Reichsführer-SS
Data de inscriere : 02/02/2010
Varsta : 34
Localizare : The Wastelands
Lol mai Darky *te ciufuleste si mai rau* ti-am zis sa ai grija, asa mai degraba doar ii speri decat sa ii aduci aici z.z' Si nu cred ca o sa ma inteleg cu nazisti or whatever asa ca AI GRIJA *il ciufuleste iar* u.u
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum