Baka Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Parteneri
Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» Survival in The Zone - based on a true story
Scris de DarK Dum Mar 21, 2010 6:46 pm

» The Zone
Scris de DarK Joi Mar 18, 2010 4:40 am

» Dorohedoro
Scris de DarK Joi Mar 18, 2010 1:41 am

» Winners of the 4th Seiyu Awards
Scris de DarK Vin Mar 12, 2010 3:56 am

» Kanon Wakeshima
Scris de DarK Mier Mar 10, 2010 3:59 am

Cine este conectat?
În total sunt 2 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 2 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectați a fost de 15, Dum Feb 19, 2023 1:22 am

Konnichi wa!

+2
Dawl
Lulu-chan
6 participanți

In jos

Konnichi wa! Empty Konnichi wa!

Mesaj  Lulu-chan Joi Feb 04, 2010 7:13 pm

Avand in vedere ca sunt multi pe care nu ii cunosc m-am gandit sa scriu si eu cateva lucruri despre mine(sa stie lumea ceva despre adimini). Sa incep cu faptul ca sunt studenta si invat limba japoneza, kakkoi desu ne? Konnichi wa! 149406

Tsugi, anime to manga honto ni daisuki.
Fav anime: pai lista e destul de lunga dar momentan pe locul unu ramane Kuroshitsuji, ar mai fi Kirepapa (sunt fata, e normal sa imi placa yaoi, ups mi-am dezvaluit identitatea care oricum nu era secreta), Initial D ...
Fav manga: Pai aici e mai complicat pentru ca am cate un favorit la mai multe genuri, adica toate sunt pe primul loc, sa incepem cu Crimson Spell (yaoi din nou, dar sincer grafica acestui manga m-a fascinat din prima clipa, detaliile desenelor sunt uimitoare, iar povestea pot spune ca nu am mai gasit un yaoi care sa aiba o poveste macar asemanatoare), Fairy Tail (inca unul din preferatele mele, in primul rand pentru ca e amuzant si mereu se intampla ceva, deci nu ai timp sa te plictisesti) Ai Ore! (unul din putinele Gender Bender care le-am citit, dar pot spune ca mereu am asteptat cu sufletul la gura urmatorul capitol) Ludwig Revolution (trebuia sa fie si ceva de Yuki Kaori, nu? o parodie a basmelor Fratilor Grimm, sincer as fi vrut sa fie mai lung dar ma multumesc si cu atat, am ras la fiecare capitol si genul visual kei al hainelor lui Ludwig e genial) si desigur Kuroshitsuji (complet diferit de anime de la capitolul 21 as putea spune ca imi place mai mult decat animeul, si are multe scene amuzante, ca cea cu tigrul, parca tigru era)

As spune ca sunt o persona indulgenta, dar daca ma supar mai bine fugiti.Konnichi wa! 290688 Sper totusi sa nu fiu nevoita sa dau ban la nimeni.
Daca vreti sa mai stiti ceva despre mine doar intrebati
Lulu-chan
Lulu-chan
Admin

feminin Mesaje : 104
Data de inscriere : 30/08/2009
Varsta : 35
Localizare : 私の世界  (^-^ Bucuresti)

https://baka-anime.forumgratuit.ro

Sus In jos

Konnichi wa! Empty Re: Konnichi wa!

Mesaj  Dawl Joi Feb 04, 2010 7:17 pm

^_______^ MWAHAHHA LULU *JUMPS ON HER AND GRABS HER BOOBS*
neah jokin` u.u *hugs* ^__^
Well i know you very very well =3 so all i can say it's uhm.. welcome on you're own forum ._. lol that sounds wrong xD
And as question : U'll have lots of food at u're b-day? =3 i've prepared my belly @_@
Wait wait, another serious question, do i have to be formal here or can i behave as i do in priv too? o_o you know talking like friend to friend and not user to admin ._. i mean, bleah xD cred ca intelegi ce vreau sa spun.
Dawl
Dawl
Shinjin

feminin Mesaje : 27
Data de inscriere : 03/02/2010
Varsta : 30
Localizare : Muffinland ・ω・

Sus In jos

Mesaj  Lulu-chan Joi Feb 04, 2010 7:31 pm

Oh no, I was raped on the Internet
Tocmai de aceea am si postat descrierea, nu vreau ca lumea sa ma considere admin, ci mai repede prietena lor. So go ahead.
Lulu-chan
Lulu-chan
Admin

Sus In jos

Mesaj  Dawl Joi Feb 04, 2010 7:35 pm

OMG YAAAAAY *GRABS BACK HER BOOBS* nu sariti ca-i place @____________@
De curiozitate ,ca sa nu fac off, you like korean mussic? u.u
Dawl
Dawl
Shinjin

Sus In jos

Mesaj  Lulu-chan Joi Feb 04, 2010 7:37 pm

Yep, tocmai ascultam una, o gasesti aici . Am inceput in ultima vreme sa ascult mai multa muzica koreana.
Lulu-chan
Lulu-chan
Admin

Sus In jos

Mesaj  Dawl Joi Feb 04, 2010 7:41 pm

Well i recomand you SNSD *So Nyuh Shi Dae* desii nu stiu daca o sa iti placa la fel de mult ca si mie xD and alan xin zhan as chinese singer =3 are doar 3 mel dar e kawa xD
Question : u.u tell me u're fave horror movie
Dawl
Dawl
Shinjin

Sus In jos

Mesaj  Lulu-chan Joi Feb 04, 2010 7:51 pm

Sincera sa fiu nu prea am unul preferat, nu prea gasesc filme care sa ma sperie, am sa te anunt daca gasesc unul care chiar sa imi placa.
Lulu-chan
Lulu-chan
Admin

Sus In jos

Mesaj  DarK Joi Feb 04, 2010 8:56 pm

Hehe , in sfarsit ti-ai facut si tu descriere Lulu xD nice , very nice .

Intrebari nu am , as fi avut pe cea legata de filme dar cum Neko-chan mi-a luat-o inainte , eu am ramas fara nici una T.T ... oh well XD

Glad that you opened this forum [ which will grow after I bring more disciples using the nazi discipline >.< ] and don't forget , Reichsführer-SS DarK at your command ! Konnichi wa! 645750
DarK
DarK
Reichsführer-SS

masculin Mesaje : 125
Data de inscriere : 02/02/2010
Varsta : 34
Localizare : The Wastelands

Sus In jos

Mesaj  Lorelei Joi Feb 04, 2010 9:03 pm

Ludwig, Kuroshitsuji & Yaoi fan.. hey there :3
Nu prea am ce intrebari sa-ti pun pentru ca se pare ca ne-a luat-o la toti inainte Alex lol, asa ca noi astia mai micuti am ramas pe dinafara. Anyway.. welcome pe forum-ul tau o.O' Care sper sa supravietuiasca XD
Lorelei
Lorelei
Shinjin

feminin Mesaje : 15
Varsta : 31
Localizare : Shadow Six

http://www.last.fm/user/MoebiusLoopain

Sus In jos

Mesaj  Shiodora Joi Feb 04, 2010 9:48 pm

Hi Lulu-chan ! Konnichi wa! 608708 (Omg, am o colega in clasa pe care o cheama Raluca , dar noi o strigam Lulu )
Am sa ma straduiesc sa -ti pun intrebari noi si interesante :)

1. De la ce vine Lulu-chan ? E porecla ta sau este porecla lui Lelouch Lamperouge ...Stiu ca asa ii ziceau in anime.

2. Ce fel de porecle ai mai avut in trecutul indepartat, din nebuloasa celor mai tineri si frumosi ani?

3. Ce carti preferi ? In afara de cele de la curs ofc.

4 . Ce pedepse drastice le-ai acorda elevilor tai la practica ?

5. Care este cel mai amuzant lucru care ti s-a intamplat vreodata ?

Sper ca n-o sa fie grele... :) Konnichi wa! 748959
Shiodora
Shiodora
Shinjin

Data de inscriere : 04/02/2010

Sus In jos

Mesaj  Lulu-chan Joi Feb 04, 2010 11:20 pm

1. Asta ar trebui sa o intrebi pe sora mea, dar Lulu vine tot de la Raluca, imi mai zice si Lu din cand in cand.
2. Sincera sa fiu nu am avut porecle inainte, sora mea a avut multe dar Lulu e prima mea porecla, si chiar imi place deci am sa ma tin de ea. Konnichi wa! 187340
3. In general imi plac cele politiste, nu prea ai cum sa te plictisesti citind un roman politist plus incercarea de a afla cine e criminalul/infractorul.
4. Pai sa vedem, mai am pana la anul, dar probabil am sa ii pun sa se uite la un anime intreg de pe o zi pe alta. Konnichi wa! 548472
5. Cred ca cel mai amuzant lucru ar fi cand am cazut in lac la Brasov. Pentru detalii dati pm.
Lulu-chan
Lulu-chan
Admin

Sus In jos

Mesaj  Hiro Vin Feb 05, 2010 3:32 am

Bun venit pe forum!