Baka Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Parteneri
Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» Survival in The Zone - based on a true story
Scris de DarK Dum Mar 21, 2010 6:46 pm

» The Zone
Scris de DarK Joi Mar 18, 2010 4:40 am

» Dorohedoro
Scris de DarK Joi Mar 18, 2010 1:41 am

» Winners of the 4th Seiyu Awards
Scris de DarK Vin Mar 12, 2010 3:56 am

» Kanon Wakeshima
Scris de DarK Mier Mar 10, 2010 3:59 am

Cine este conectat?
În total sunt 5 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 5 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectați a fost de 15, Dum Feb 19, 2023 1:22 am

Anime Fazan

3 participanți

In jos

Anime Fazan Empty Anime Fazan

Mesaj  DarK Joi Feb 04, 2010 9:24 pm

Heh , stiu ca a zis Lulu fara jocuri gen fazan , dar aici va trebui sa detaliati >:] adica , eu incep cu litera "B" de exemplu , spun un nume de anime like ... "BECK - Mongolian Chop Squad" si imi spun parerea mea personala despre el . Urmatorul , incepe cu ultima litera de la numele anime-ului descris de mine , a.k.a. "D" and so on .

Sa incep deci ...

B

BECK - Mongolian Chop Squad

Am observat ca peste tot lumea vorbeste cu inima despre acest anime . De fiecare data cand ma gandesc la BECK am un zambet mai tamp pe fata , unul visator . De multe ori m-am regasit in actiunea lui in toate personajele si oarecum in perseverenta lui Koyuki . Mi-a schimbat , sau mai bine zis , mi-a intarit viziunea mea realista asupra vietii . Este sincer plin de sentimente si nu inteleg cum de acestea au fost transpuse atat de original , de pur in aceasta poveste , prin aceste personaje . Totul e prea ... puternic sa fie adevarat . Prea intens . E adevarat ca anime-urile pot avea un oarecare impact asupra noastra , ne pot misca pe moment , dar BECK m-a schimbat oarecum [ oarecum mai mult xD ] .

Next letter : D
DarK
DarK
Reichsführer-SS

masculin Mesaje : 125
Data de inscriere : 02/02/2010
Varsta : 34
Localizare : The Wastelands

Sus In jos

Anime Fazan Empty Re: Anime Fazan

Mesaj  Psyhee Mar Mar 09, 2010 8:58 pm

Death note~

Da,normal, ca altceva nu se putea nu? XD
Despre animeul asta n-ar fi multe de spus pentru ca este arhi-cunoscut.Poate de-asta a cam inceput sa ma enerveze.Pana ca si colegii mei de clasa care nu sunt fani anime au auzit de el.Uneori ma intreb de ce au devenit asa de multi oameni obsedati de el? Da,este un anime bun dar nu-i singurul si oricum toti fanii au aparut ca ciupercile dupa ploaie.Cat despre mine,m-as putea numi fan al lui doar pentru ca persoanlitatea personjelor este geniala si imi place Kira XD

Next letter: S
Psyhee
Psyhee
Shinjin

feminin Mesaje : 26
Data de inscriere : 07/03/2010
Varsta : 123
Localizare : hells rose garden~

Sus In jos

Mesaj  Lulu-chan Mier Mar 10, 2010 1:08 am

Slayer

Partea ciudata e ca am inceput sa vad animeul acesta de la sfarsit, adica ultima serie, dar mi-a placut mai ales din cauza amuzamentului care e nelipsit in anime, si cateva scene romance, dar in general e o comedie pe cinste. L-am vazut de cateva ori la televizor, si acum cand mai prin cate un episod ma uit pentru ca e genul de anime care nu te plictiseste, indiferent de cate ori l-ai vazut.

Off topic: Si mie imi place Kira (toata lumea sare pe mine si zice cum poate sa imi placa, doar l-a omorat pe L). Oricum animeul imi place si a fost preferatul meu cand a aparut (mai bine ca l-am vazut atunci, cand nu era nebunia asta) acum e prea mediatizat, si am gasit animeuri mai bune.

Next letter: R

Abia acum am oservat ca ultima litera era E, asta e nu mai stau sa mai schimb, oricum sa avem mai multa grija de acum in colo.
Lulu-chan
Lulu-chan
Admin

feminin Mesaje : 104
Data de inscriere : 30/08/2009
Varsta : 35
Localizare : 私の世界  (^-^ Bucuresti)

https://baka-anime.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj  DarK Mier Mar 10, 2010 1:25 am

Rurouni Kenshin

A.k.a. Samurai X , cum era cunoscut pe Antena 1 cand eram mic . Ce pot sa zic , anime-ul m-a fermecat de la prima vizionare , asta pentru ca , logic , era cu samurai . Eu avand o mare obsesie pentru samurai , mai ales pentru sabii si stilul de lupta <3

Tin minte ca mereu veneam de afara ca sa urmaresc episodul nou si cum Kenshi se batea cu viteza fulgerului incat nu vedeai nimic [ bine , doar un flash alb si dupa inamicul la pamant ] iar apoi tot restul episodului explica el ce s-a intamplat pe acolo XD

Per total un anime care se merita vazut , desi e cam lungut ^^

Next up , the letter N
DarK
DarK
Reichsführer-SS

masculin Mesaje : 125
Data de inscriere : 02/02/2010
Varsta : 34
Localizare : The Wastelands

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat