Baka Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Parteneri
Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» Survival in The Zone - based on a true story
Scris de DarK Dum Mar 21, 2010 6:46 pm

» The Zone
Scris de DarK Joi Mar 18, 2010 4:40 am

» Dorohedoro
Scris de DarK Joi Mar 18, 2010 1:41 am

» Winners of the 4th Seiyu Awards
Scris de DarK Vin Mar 12, 2010 3:56 am

» Kanon Wakeshima
Scris de DarK Mier Mar 10, 2010 3:59 am

Cine este conectat?
În total sunt 2 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 2 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectați a fost de 15, Dum Feb 19, 2023 1:22 am

Highschool of the Dead

In jos

Highschool of the Dead Empty Highschool of the Dead

Mesaj  DarK Vin Feb 05, 2010 6:34 pm

Highschool of the Dead Highschool_of_the_Dead

~ Basic Info ~

Gen : Adventure , Horror , Drama
Age rating : Mature
Manga-ka : Satō Shouji ( art ) & Satō Daisuke ( story )
Status : on-going din ianuarie 2007 ( >.>" )
Read on-line : here

~ Plot ~

Lumea se transforma intr-un iad cand o boala necunoscuta transforma o mare parte a omenirii in morti vii al caror singur scop este sa consume carnea celor care inca mai au puls . Printre cei din urma se afla asistenta medicala si 5 elevi ai liceului Fujimi . Acum ei incearca sa supravietuiasca in orasul plin de zombie ( un oras al carui nume nu este precizat ) si sa-si gaseasca familiile . Iar daca multimea de morti nu era de ajuns , cei 6 trebuie sa se lupte cu alte grupuri de supravietuitori care incearca sa le fure proviziile ( si mai ales armele ) si o explozie nucleara deasupra orasului ce distruge toate circuitele electronice . Si printre toate problemele ei inca mai pot face cateva glume ocazional ...

~ Personaje ~

Highschool of the Dead 75703

Komuro Takashi : Liderul neoficial al grupului , realizeaza foarte repede ce se intampla si se adapteaza situatiei . Devine neincreztor in fortele lui dupa ce isi omoara prietenul cel mai bun care devenise zombie. El este in acelasi timp personajul principal si naratorul povestii . Pare ( pare my butt , chiar este xD ) sa fie indragostit de Rei .

Highschool of the Dead 75686

Miyamoto Rei : Ii poarta pica lui Takashi dupa ce ii omoara prietenul . Totusi accepta faptul ca are nevoie de el pentru a supravietui iar pe parcursul povestii cei doi devin din ce in ce mai apropiati .

Highschool of the Dead 75685

Busujima Saeko : Presedintele clubului de kendo al liceului , este o luptatoare abila si reuseste sa-si pastreze calmul in orice situatie .

Highschool of the Dead 75744

Takagi Saya : Se lauda , pe buna dreptate , ca este un geniu . Este personajul care incearca sa intelega comportamentul oamenilor infectati ( zombie ) . Parintii ei sunt liderii unui partid extremist iar in casa lor , care mai mult seamana cu o tabara de antrenament , se ascund mai multi supravietuitori pana cand cade curentul din cauza exploziei nucleare .

Highschool of the Dead 75684

Hirano Kōta : Un personaj inspirat de un manga-ka foarte cunoscut ( Hirano Kōta a creat "Hellsing" ) , este obsedat de arme ( si stie sa le foloseasca ) si ii face mare placere sa impuste hoardele de zombie cand le intalneste .

Highschool of the Dead 30877

Marikawa Shizuka : Asistenta medicala , reuseste sa faca rost de arme ( le imprumuta din apartamentul unei prietene ) . Ea ajunge la concluzia ca oamenii infectati sunt intr-adevar morti ( my opinion to that was like : no s**t ? xD )

"They" : denumirea pe care o da Takashi oamenilor infectati .

~ Parere ~

Ei bine , eu sunt un fan inrait al filmelor cu zombie si pot spune ca Highschool of the Dead are atmosfera si este mai reusit decat majoritatea filmelor din acest gen ( singurul mai bun ar fi Dawn of the Dead ) , si nu , nu e deloc ciudat sa compar un manga cu un film . Cei doi manga-ka si-au facut temele si au luat tot ce-a fost mai bun din fiecare zombie flick . Personajele , cel putin cele principale , sunt diferite de cele din filmele de gen ; chiar de la inceput ele nu isi pun intrebari cu privire la moralitatea actiunilor lor ( like : " e corect sa-i omor chiar daca ei vor sa ma omoare ? " ) si nici nu fac aceleasi greseli ( sunt cateva clisee care apar intotdeauna in zombie flicks si care duc la moartea unor personaje ) . Umorul este reusit si nu apare atunci cand nu trebuie si nici ca sa detensioneze situatiile . Grafica este foarte buna . Character design-ul e cam de nota 9 , mult fanservice ; masinile , cladirile si armele arata parca ar fi fotografiate ; uneori este haotica dar doar atunci cand trebuie si face atmosfera mai apropiata de un film . Oricat m-as gandi nu cred ca am ce sa-i reprosez . Nota 10/10 bineinteles =D
DarK
DarK
Reichsführer-SS

masculin Mesaje : 125
Data de inscriere : 02/02/2010
Varsta : 34
Localizare : The Wastelands

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum