Conectare
Ultimele subiecte
» Survival in The Zone - based on a true storyScris de DarK Dum Mar 21, 2010 6:46 pm
» The Zone
Scris de DarK Joi Mar 18, 2010 4:40 am
» Dorohedoro
Scris de DarK Joi Mar 18, 2010 1:41 am
» Winners of the 4th Seiyu Awards
Scris de DarK Vin Mar 12, 2010 3:56 am
» Kanon Wakeshima
Scris de DarK Mier Mar 10, 2010 3:59 am
Cine este conectat?
În total sunt 6 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 6 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 15, Dum Feb 19, 2023 1:22 am
Hi.
5 participanți
Pagina 1 din 1
Hi.
Umm deci.. ma cheama Roxana, am cam 17 ani jumate si sunt din Craiova. Cei care ma cunosc imi zic de regula Jui. In mod evident sunt fana anime & manga, de vreo 6 ani si ceva cred XD dar n-am mai vazut si nici n-am mai citit ceva de asta vara. Animeurile preferate ar fi Death Note, Code Geass, D.Gray Man, Pandora Hearts, Kuroshitsuji, Air Gear, Claymore, Sayonara Zetsubou Sensei, Ouran High School Host Club. Manga imi place dar nu ma dau chiar in vant dupa asta si n-am citit foarte multe. Cel mai mult mi-au placut Ludwig Revolution, Doubt si Anne Freaks. Ador muzica japoneza si cam numai asta ascult; trupele mele preferate sunt Moran, Deluhi, Sel'm, Plastic Tree, Fatima, VanessA, ViViD, Lycaon, Lareine, girugamesh, Suicide Ali, vistlip, MUCC, -OZ-, meth, Nightmare, Versailles, Matenrou Opera and for more check my LastFm XD. Sunt o persoana foarte lenesa si timida *self slap* <- si poate masochista?O.o si cam atat.. cred, well daca mai doreste cineva sa afle ceva: just ask.
Re: Hi.
JUUUUUI^______________^
*huuuugs* Welcome here :3
Sper sa-ti placa pe aici si sa te simti bine O.O
Si stii tu.. chestii de genul o.O
Intrebari nu am pentru ca te cunosc destul de bine, cred.
Anyway have fun :3
*huuuugs* Welcome here :3
Sper sa-ti placa pe aici si sa te simti bine O.O
Si stii tu.. chestii de genul o.O
Intrebari nu am pentru ca te cunosc destul de bine, cred.
Anyway have fun :3
Uhh Jui-chan XD bine ai aterizat printre extraterestrii :]
Well , nu te stiam eu foarte bine dar acum ca ti-ai facut si descriere , s-au mai clarificat cateva lucruri , no need for questions ^^
Have fun around !
Well , nu te stiam eu foarte bine dar acum ca ti-ai facut si descriere , s-au mai clarificat cateva lucruri , no need for questions ^^
Have fun around !
DarK- Reichsführer-SS
Data de inscriere : 02/02/2010
Varsta : 34
Localizare : The Wastelands
Welcome .. S-a cam zis tot ce se putea zice pe aici asa ca ne vedem pe aici
CruZ- Shinjin
Data de inscriere : 03/02/2010
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum