Conectare
Ultimele subiecte
» Survival in The Zone - based on a true storyScris de DarK Dum Mar 21, 2010 6:46 pm
» The Zone
Scris de DarK Joi Mar 18, 2010 4:40 am
» Dorohedoro
Scris de DarK Joi Mar 18, 2010 1:41 am
» Winners of the 4th Seiyu Awards
Scris de DarK Vin Mar 12, 2010 3:56 am
» Kanon Wakeshima
Scris de DarK Mier Mar 10, 2010 3:59 am
Cine este conectat?
În total sunt 3 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 3 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 15, Dum Feb 19, 2023 1:22 am
Manga "Highschool of The Dead" to be animated !
2 participanți
Pagina 1 din 1
Manga "Highschool of The Dead" to be animated !
Pentru toti fanii culturii de zombie , aceasta este o veste mare , manga-ul Highschool of The Dead care are ca tema o asemenea apocalipsa va avea parte si de animatie !
Muwahaha , eu unul abia astept sa apara , daca e cel putin la fel de bun ca manga-ul se va merita xD
According to the caption of Monthly Dragon Age March 2010 issue on 7 Net Shopping , manga Highschool of the Dead was announced to get an anime adaptation. The authors will resume the serialization of the manga from the issue after one-year hiatus.
Source: 7 Net Shopping
Muwahaha , eu unul abia astept sa apara , daca e cel putin la fel de bun ca manga-ul se va merita xD
DarK- Reichsführer-SS
Data de inscriere : 02/02/2010
Varsta : 34
Localizare : The Wastelands
Re: Manga "Highschool of The Dead" to be animated !
Din cate am vazut pana acum anime-urile ca si grafica tind sa strice manga-ul si se duce pe apa sambetei totul xD acuma depinde daca tu crezi ca vor adauga aia toate efectele si toate detaliile sa fie cat de cat asemenator cu manga-ul poate se va merita efortul u.u Dar de obicei grafica anime fata de manga sucks on granny ballz ._.
Dawl- Shinjin
Data de inscriere : 03/02/2010
Varsta : 30
Localizare : Muffinland ・ω・
Ce efecte ? *laugh* e vorba strict de zombie-killing , pana si cel mai naspa B-movie cu zombies are cam aceleasi efecte ca "Land of The Dead" de exemplu la partea cu impuscat zombie ( shotgun + zombie = splattered brains ) .
Well anyway , despre detalii nu stiu sigur , dar ceea ce stiu insa sigur e ca il voi urmarii . The anime world needs this ! xD
Well anyway , despre detalii nu stiu sigur , dar ceea ce stiu insa sigur e ca il voi urmarii . The anime world needs this ! xD
Ultima editare efectuata de catre DarK in Dum Feb 07, 2010 5:24 pm, editata de 1 ori
DarK- Reichsführer-SS
Bleh pana si acolo ai nevoie de efecte ca lumea pt un anime de 9+ =3 acum depinde xD mie cel putin nu imi place sa vad numai blood around daca nu e si ala migalit cat de cat u.u am mai vazut eu un anime *nu imi mai amintesc care* unde cand ii impusca pe aia le curgea sange de parca se jucasera in ketchup si nici o rana in urma, apoi la brain splattering , nici macar nu le sareau, le curgeau pur si simplu si erau verzi ca gelatina, plus multe altele,cele mai proaste efecte care le-am vazut ever xD
Dawl- Shinjin
Data de inscriere : 03/02/2010
Varsta : 30
Localizare : Muffinland ・ω・
Avand in vedere producatorii care se vor ocupa de el , ma indoiesc ca o sa fie sucky xD
But , we shall wait and see :]
But , we shall wait and see :]
DarK- Reichsführer-SS
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum